Реклама в Google Ads

Реклама в Google ads

Създайте печеливш сайт

Открийте проблеми с одита на сайта и получете пълен списък с това, което можете да направите, за да ги коригирате:

 • Проверете за повредени страници, връзки и проблеми с основните html тагове.
 • Откриване на сложни проблеми, свързани с международно SEO, възможност за обхождане и оптимизиране на схеми.

Пренапишете вашите правила за ключови думи

Навигирайте в най-доверената база данни за изследване на ключови думи с Keyword Research . Открийте нови цели въз основа на тонове показатели и лесни за използване филтри:

 • Ниво на конкуренция
 • Трудност с ключови думи
 • Месечен обем
 • Свързани фрази
 • Целта на търсенето
 • Въпроси
 • И още

Разберете вашите съперници

Гмурнете се дълбоко в данните на вашите конкуренти:

 • Ключови думи
 • Обратни връзки
 • Рекламни кампании
 • Съдържание с най-висока ефективност

Използвайте отчетите за конкурентите , за да видите срещу кого се изправяте онлайн и какви са техните настоящи силни и слаби страни.

Вие имате уеб сайт . Вие имате стоката. Имате марка,  но без SEO никой не идва.

Независимо дали обмисляте SEO от дълго време или тепърва започвате изследванията си има много какво да научите. Но ако сте попаднали в този  it-website.eu  задавате един конкретен въпрос:

Колко струва SEO – и може ли моят бизнес за електронна търговия да си го позволи?

Не е изненадващо, че сме тук, за да ви кажем, че SEO всъщност е чудесна инвестиция – и че уебсайтовете за електронна търговия от всякакъв мащаб трябва да инвестират в някакво ниво на SEO като част от бюджета си за дигитален маркетинг.

Намирането на това правилно ниво (и ценова точка) за вашата марка обаче може да бъде разбираемо трудно.

Днес ще Ви помогнем да изберете правилното решение за Вашия сайт като обясним:

 1. Данни за обхождане на сайт за програмисти
 2. Google Analytics
 3. Паритет на съдържанието
 4. Дублирано съдържание
 5. Навигация
 6. Javascript
 7. Оптимизация на изображението
 8. Мобилен сайт
 9. Настройка на продуктова и категория страница
 10. Пренасочвания и повредени връзки
 11. Robots.txt и забранява
 12. Скорост на сайта
 13. Карти на сайтове
 14. Структурирани данни
 15. URL параметри

Колко струват различните SEO опции?
Кои фактори влияят върху цялостното ви ценообразуване?
И как да направите тази инвестиция да си струва за вашия бизнес?

Актуализирайте сайта си без стрес с нашите услуги за мигриране на уебсайтове за електронна търговия.

Персонализирани стратегии за чисти и ефективни миграции
Когато става въпрос за мигриране на вашия сайт за електронна търговия, разликата между запазване на нивата на трафик и намаляване на органичната ефективност е малка, но огромна.

Това е правилният SEO екип до вас.

Услугите за мигриране на уебсайтове на it-website.eu няма да работят само за запазване на съществуващия ви трафик; ние ще ви помогнем да се подготвите за дългосрочен растеж със стратегия за миграция, пригодена точно за вашия сайт.

НАШИЯТ ПРОЦЕС НА МИГРАЦИЯ НА УЕБСАЙТ ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ
Нашият екип е напътствал десетки бизнеси за електронна търговия чрез миграции и редизайн на сайтове. По пътя разработихме трифазен процес, за да поддържаме възможно най-много органичен трафик и приходи за вашия нов уебсайт.

Независимо дали правите основен ремонт на дизайна на уебсайта, променяте платформата си, премествате поддомейн
в основния си домейн или изцяло преминавате към ново име на домейн, ние ще се погрижим всички подробности да бъдат обхванати от началото до края с нашата обширна миграция на електронната търговия контролен списък.
Преди да бъдат направени промени, ние извършваме задълбочен преглед на вашия съществуващ уебсайт и планирана миграция. Извършваме пълно обхождане на сайта, за да съберем и анализираме вашите URL адреси, метаданни и други, като идентифицираме потенциални проблеми, които биха могли да повлияят на оптимизацията на търсачките. (Също така поддържаме тези данни удобни за сравнение по време на целия процес.)

Най-важното е, че се уверяваме, че разбираме вашите нужди, желания и желания график – преди да започнем да даваме препоръки.
След като сме на една и съща страница с вас и вашия екип за разработка, започваме да създаваме персонализирана стратегия за вашата миграция. Уверяваме се, че вашият сайт за разработчици е невидим за ботове за обхождане на Google и след това преглеждаме важни фактори и функции, включително:
                                   

            

В деня на стартиране ние завършваме окончателен преглед на сайта за разработчици, за да гарантираме, че всички оставащи приоритетни проблеми са идентифицирани и адресирани преди пускането на пазара. И ние не спираме тогава; нашият екип ще бъде до вас, за да идентифицира и разреши всички проблеми, които възникнат и след стартирането.

Ние ще обходим вашия нов сайт след мигрирането и ще предоставим всякакви препоръки или поправки, които открием. Също така ще ви държим в течение за всички промени в трафика, които могат да възникнат след приключване на вашата миграция.

КАК МИГРАЦИИТЕ НА САЙТОВЕ ВЛИЯЯТ НА ОРГАНИЧНИЯ ТРАФИК
Ето истината: Дори най-добре планираните, най-задълбочени миграции на сайтове ще повлияят на органичния трафик на сайта. Когато премествате хиляди страници с продукти и категории на уебсайт за електронна търговия, тези спадове могат да се усетят още по-остро.

След миграция, класирането и сесиите могат да варират в продължение на седмици (или дори месеци), докато търсачките могат отново да обхождат, индексират и разбират целия уебсайт. Това е нормална част от процеса, който ще ускорим, доколкото е възможно. И само в рамките на няколко месеца органичният трафик трябва да се възстанови до нивата преди миграцията – или дори по-добре, ако новата ви платформа предлага значително повече SEO предимства.

Ето защо нашите услуги за мигриране на уебсайтове се фокусират върху минимизиране на отрицателните ефекти и поддържане на текущия трафик – без да даваме обещания, които не можем да изпълним.

Накратко: Колкото по-рано ни включите, толкова по-добри са резултатите.

Колко струва SEO за сайтове за електронна търговия?

Организирали ли сте някога парти, но никой не е дошъл?

Приготвяли сте или поръчвате храна, купувате напитки, пренареждате дома си и го украсявате. Избрахте перфектния плейлист и получихте светлините точно. След това в крайна сметка седяхте там сами или с неудобно малък брой хора в продължение на часове.

Това е, което може да се почувства като магазин за електронна търговия без SEO (оптимизация за търсачки).

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *