Изследване на ключови думи

Проучването на ключови думи е в основата на всяка B2B SEO стратегия. Ние провеждаме задълбочено проучване на ключови думи, което помага да се даде ясно разбиране на различните думи, които вашата целева аудитория използва, за да намери продукти и услуги.

Нашето проучване на ключовите думи надхвърля простото разглеждане на обема на относителните ключови думи, но също така и конкуренцията на ключовите думи и намерението им. Това помага да се нарисува точна картина на изживяването при покупка на целевия потребител.

Това всеобхватно изследване на ключови думи служи като градивни елементи за нашите B2B SEO услуги. Използваме данните, за да разберем целевия потребител, като разработваме подходящо съдържание, което стимулира трафик и печели реализации.

Какво да очаквате от най-добрите B2B SEO компании в Пловдив

Изборът на правилната B2B SEO компания не винаги е лесен. Има много налични B2B SEO услуги, но не всички от тях гарантират същите резултати.

Така че намирането на правилната компания е важно, тъй като гарантира, че получавате качествени SEO решения спрямо вашите организационни цели.

Но какво точно да очаквате от висококачествена B2B SEO агенция?

Обширни изследвания и анализи

Водещите B2B SEO компании в Пловдив провеждат обширни проучвания и анализи на всеки клиент. Ние щателно проучваме всеки аспект на всеки клиент, от по-широките индустриални тенденции до конкретните цели на тази компания.

Това служи като пътна карта за нашите B2B SEO услуги, което ни позволява да идентифицираме ключовите компоненти на бизнеса и как най-добре да подобрим тяхното SEO. Някои от нашите процеси на изследване и анализ включват:

  • Проучване на целевия потребител и как да достигнете до него
  • Анализиране на въздействието на всички скорошни актуализации на алгоритъма върху текущото SEO
  • Идентифициране на подходящи фактори за класиране и как те да бъдат подобрени най-добре
  • Как вътрешните екипи могат да помогнат с B2B SEO
  • Търсене на технически SEO проблеми
  • Преглед на текущото класиране на ключови думи

Техническа SEO поддръжка

Най-добрите B2B SEO услуги включват много повече от просто създаване на съдържание и SEO на страница. Техническата SEO поддръжка включва оптимизиране на по-малко очевидните компоненти на класирането в търсачките, като ефективност на зареждане на страници, XML карти на сайтове и картографиране на ключови думи.

Тук it-website.eu ние предоставяме техническа SEO поддръжка, която подобрява безброй аспекти на оптимизацията на уебсайтове.

Инструменти за измерване на резултатите

B2B SEO компания трябва да ви предостави необходимите инструменти за измерване на резултатите. Без подходящи инструменти за проследяване и анализ е невъзможно да се определи успехът на каквито и да било новоприложени SEO стратегии.

Тук в it-website.eu ние предоставяме набор от инструменти за измерване на осезаеми резултати от нашите B2B SEO решения. Това включва:

  • Настройка на Google Analytics и Google Search Console
  • Внедряване на проследяване на реализациите в уебсайта
  • Осигуряване на текущ анализ на ефективността на SEO
  • Месечно отчитане и изготвяне на стратегии