B2B електронен онлайн магазин гр. Пловдив от it-website.

Повече сърца, повече умове, повече приходи, повече ефективност.

Работете с it-website.eu за гр. Пловдив . B2B маркетинг агенция от годината.

Бизнес за потребителя (B2C) в гр. Пловдив B2B специалисти

Ние сме специализирани в стимулиране на растежа на B2B компании. Ние знаем как да развиваме сложни бизнеси с дълги цикли на продажби и ограничени ресурси.

 

Потребител на потребител (C2C) в гр. Пловдив

Практиката с B2B е често срещана в ежедневната работа на компаниите на едро, които са ангажирани с електронната търговия, или в други компании, които предлагат стоки и услуги на други, като например консултанти и одитори.

Бизнес за потребителя (B2C)

Потребител на потребител (C2C)

 

Какво е B2B уеб разработка и защо е важно за вашия бизнес?

Докато B2B и B2C уеб разработката споделят много прилики, те не са напълно еднакви. Вашите уебсайтове и уеб приложения трябва да бъдат създадени специално, за да се погрижат за вашата целева аудитория и да се възползват максимално от вашите възможности. Значението на уебсайтовете не винаги е било такова, каквото е днес. Преди време уебсайтовете действаха само като малка част от присъствието и дейността на бизнеса. Но днес това вече не е така. Днес уебсайтовете са критични, тъй като купувачите, търсачките, интернет консуматорството и интерактивността са се променили.

Някога купувачите разчитаха на бизнес търговци и реклами за намиране на подходящи продукти и услуги, но сега контролът върху процеса от гледна точка на привличане е в ръцете на купувача. По този начин уебсайтовете са основна част от първоначалното пътуване на купувача, често открити по време на проучване , и обикновено отчитат първото впечатление на купувача и взаимодействието с компанията.

Уеб разработката трябва едновременно да отговаря както на нуждите на купувача, така и на продавача. Един уебсайт или приложение не трябва да се погрижи за едното, докато жертва желанията на другото. Вашият уебсайт може да помогне на потребителите да намерят това, което искат, като същевременно увеличи продажбите ви.

 

През 2023 г. всеки, който иска да подобри генерирането на потенциални клиенти, конверсиите и нивата на продажби, трябва първо да подобри своята уеб разработка.

 

Какво е B2B уеб разработка електронен онлайн магазин гр. Пловдив от it-website?

Уеб разработката се отнася до процеса на изграждане, тестване и настройка на уебсайтове, а понякога и на уеб приложения. Уебсайтовете и приложенията трябва да се създават с мисъл за потребителите, а в случай на B2B уеб разработка това означава изграждане за други фирми. Въпреки че професионализмът е необходим, когато рекламирате към други фирми, не трябва да забравяте, че в крайна сметка една компания се състои от хора. Следователно не трябва да правите страницата си твърде скучна или недостъпна. Няма да е зле да се обърнете към тази човешка страна на бизнеса, когато се опитвате да привлечете и конвертирате потенциални клиенти.

Ето няколко най-добри практики:

 

Помислете дали да не скриете навигацията в менюто на страницата с контакти или демонстрационната страница, за да държите посетителите фокусирани върху страницата

Поставете формуляра за контакт или инструмента за резервация на календара над сгъвката (преди превъртане)

На формуляри – поискайте само основните полета, от които се нуждаете

Имайте препоръка или получени резултати за ключов клиент до или под формата за контакт или инструмента за резервация в календара. Това може да помогне за обменните курсове.

 

Ценообразуване на уебсайта електронен онлайн магазин гр. Пловдив от it-website.

По-долу можете да видите основните услуги, които предлагаме на нашите клиенти. За всеки нов проект започваме с обаждане за откриване, за да разговаряме за вашите бизнес планове, за всички болни точки, които имате, и да поставим твърдо вашите цели + цели. Ако и двете страни се съгласят да работят заедно, ние ще изготвим напълно персонализиран план и тарифа на проекта въз основа на вашите специфични изисквания, за да ви доставим резултатите, които търсите. Ако смятаме, че не сме най-подходящите за вас, ние ви помагаме да ви насочим към някое място, което е по-подходящо за вашите нужди.