SEO оптимизация на корпоративен сайт гр. Пловдив

https и какво прави за SEO

Какво е HTTPS

Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) е защитената версия на HTTP, протоколът, по който данните се изпращат между браузъра и свързания уебсайт. „S“ на HTTPS означава „защитен“. Това означава, че всички комуникации между браузъра и уебсайта са криптирани.

HTTPS вече е норма

HTTPS често се използва за защита на силно поверителни онлайн транзакции като онлайн банкиране и онлайн формуляри за поръчки за пазаруване. Но сега стана норма.

Https за ранните потребители може да им е дал предимство пред техните конкуренти, тези времена свършиха. Ако все още не сте направили прехода, той трябва да бъде много високо в списъка ви с приоритети. От лятото на 2018 г. Chrome вече показва предупреждение за несигурност, така че се пазете от рязко увеличение на степента на отпадане, ако вече сте го внедрили, на върха на по-ниските класации.

 

миграция

Планирайте миграцията на вашия сайт внимателно, включително идентифициране на страниците за пренасочване (които трябва да са най-ценните) и тези, които не трябва. Времето е от ключово значение за избягване на рисковете, така че избягвайте да го правите преди високия сезон.

Изследване на ключови думи

Ако искате ефективно да разберете как вашите потенциални клиенти търсят продуктите или услугите, които предлагате, изследването на ключови думи е от решаващо значение. Ключовите думи, които използвате за вашия сайт, вероятно не са тези, които вашите потенциални клиенти използват, за да търсят вашите услуги.

Доброто проучване на ключови думи започва със събиране на данни: ключови думи, които в момента носят трафик, ключови думи с импресии, но без кликвания, PPC данни, ако има такива, ключови думи, използвани от конкуренти, инструменти за ключови думи

3 thoughts on “SEO оптимизация на корпоративен сайт гр. Пловдив”

  1. Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit.

  2. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per connubial rostra.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *