СЕО оптимизация на сайт за електронен онлайн магазин гр. Пловдив от it-website.

СЕО оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация. 10 години опит с различни големи мултинационални компании.

SEO оптимизация в Пловдив

СЕО оптимизация на сайт е специализирана в оптимизирането за търсачки на вашето интернет присъствие. Ние ви помагаме да бъдете класирани в горната част на резултатите от търсенето в Google. С наша помощ можете да увеличите броя на посетителите и клиентите си, имиджа и следователно продажбите си. С нашето първокласно ноу-хау и най-модерните технологии ние, като успешен СЕО оптимизация на сайт, насърчаваме вашето интернет присъствие. Ние сме експерти в оптимизацията за търсачки и подобряваме вашето класиране в Google чрез прилагане на целеви SEO мерки.

От нас ще получите индивидуален пълен SEO пакет. С наша помощ не само увеличавате броя на посетителите и клиентите си, но и видимостта си в интернет. И двете в крайна сметка водят до увеличаване на продажбите. Искате ли и вие да бъдете намирани в интернет по-бързо в бъдеще? – Тогава се свържете с нас! Нашата SEO агенция се радва да подкрепи вашия уебсайт с професионален SEO маркетинг, за да увеличи успеха ви.

SEO одит

Одитът за проверка на SEO следва следния формат – въпреки че може да бъде адаптиран в зависимост от изискванията и приоритетите на клиента: Резюме, проучване на ключови думи, анализ на конкуренти, on-page & Technical SEO, анализ на профила на обратната връзка. Ние също така включваме backlog (онлайн формат на таблица на Google), който взема всички елементи от одита и ги класифицира по приоритет, с кратко описание, колона за състоянието, което ще се промени с прилагането на поправките, и раздел за коментари за комуникация.

Техническо SEO

Техническото SEO се отнася до оптимизации на уебсайтове и сървъри, които помагат на паяците на търсачките да обхождат и индексират вашия сайт по-ефективно, за да помогнат за подобряване на органичното класиране.

Търсачките дават преференциално третиране в резултатите от търсенето на уебсайтове, които показват определени технически характеристики: защитена връзка, отзивчив дизайн или бързо време за зареждане – и техническото SEO е работата, която трябва да свършите, за да гарантирате, че вашият уебсайт го прави.

Използвайте SSL. Secure Sockets Layer – Това е технология за сигурност, която създава криптирана връзка между уеб сървър и браузър. Можете лесно да разпознаете сайт, използващ SSL: URL адресът на уебсайта започва с „https“, а не с „http“. Преди няколко години Google обявиха, че ще започнат да дават предпочитание в класирането на уебсайтове, използващи защитен HTTPS пред незащитени; това може да стане просто чрез инсталиране на SSL сертификат на вашия уебсайт.

Уверете се, че не блокирате неволно роботите да индексират вашия уебсайт.

Ускорете сайта си  електронен онлайн магазин гр. Пловдив от it-website.

Търсачките предпочитат сайтове, които се зареждат бързо: скоростта на страницата се счита за важен сигнал за класиране.

Създайте XML карта на сайта. XML картата на сайта е файл, който помага на търсачките да разберат вашия уебсайт, докато го обхождат

Помислете за активиране на AMP. AMP е проект, подкрепян от Google, който има за цел да ускори доставката на съдържание на мобилни устройства чрез използването на специален код, известен като AMP HTML. AMP версиите на вашите уеб страници се зареждат изключително бързо на мобилни устройства. Google понякога подчертава AMP на видни въртележки в резултатите от търсенето – което им дава важно предимство при търсене.

Добавете маркиране на структурирани данни към уебсайта си. Маркирането на структурирани данни е код, който добавяте към уебсайта си, за да помогнете на търсачките да разберат по-добре съдържанието в него. Тези данни могат да помогнат на търсачките да индексират вашия сайт по-ефективно и да предоставят по-подходящи резултати.

Регистрирайте сайта си с Google Search Console и Bing Webmaster Tools. Google Search Console и Bing Webmaster Tools са безплатни инструменти съответно от Google и Microsoft, които ви позволяват да изпратите уебсайта си на техните търсачки за индексиране. Тези услуги ви позволяват да следите общото представяне на вашия сайт от гледна точка на търсачката.

 

1 thought on “СЕО оптимизация на сайт за електронен онлайн магазин гр. Пловдив от it-website.”

  1. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per connubial rostra.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *