Корпоративен сайт гр. Пловдив

За какво е уебсайтът на вашата компания?

Фирмените страници имат множество функции и е интересно да не оставяме нито една от тях настрана. Те могат да служат за привличане на нови клиенти, подобряване на вниманието, което отделяме на тези, които вече се доверяват на нашите услуги и, разбира се, рекламиране на нашите продукти. Не трябва да пропускаме и възможността да приемем кандидати за работа при нас, тъй като това е добро място за публикуване на оферти за работа.

Какъв трябва да бъде вашият уебсайт?

Уебсайтът на вашата компания трябва да има най-малко следните характеристики и тези раздели:

· Прекарайте време в секцията Контакти

Това е раздел, който обикновено се появява в края на страниците, но предвид важността му започваме с него. Не е достатъчно да оставите контактна форма. Трябва да добавите важна информация, като телефонен номер, имейл адрес и дори пощенски адрес. За последното добавянето на картата на Google Maps с точното местоположение е колкото полезно, толкова и привлекателно.

· Уверете се, че избраният от вас дизайн е отзивчив 

Освен избора на хубава тема за мениджъра на съдържанието, който сте избрали (например WordPress ), трябва да проверите някои аспекти, които надхвърлят цветовете или дизайна. Трябва да сте наясно, че уебсайтът е адаптивен , т.е. адаптиран за оптимална навигация на мобилни устройства като телефони или таблети. Според последното проучване на мобилният телефон се е превърнал в основен инструмент за свързване с интернет, като вече надминава компютъра. Това са посещения, които трябва да вземете предвид.

 

· Лесна и преди всичко интуитивна навигация

Вашите посетители вероятно са влезли, за да търсят информация за това какво правите, какво предлагате или кой съставлява компанията. Улеснете нещата за тях, като разделите информацията на секции и пуснете някои призиви за действие (абонирайте се, поискайте повече информация и т.н.) на стратегически и видими места.

· Съдържание, което отличава вашата компания

Корпоративният сайт е визитна картичка, както казахме по-горе и в този смисъл той трябва да предлага корпоративно съдържание, което да изтъква какво прави вашата компания специална или различна от останалите. Разбира се, не можете да пропуснете разделите, посветени на историята и целите на бизнеса и кой съставлява екипа (някои снимки никога не пречат).

 

В обобщение, целта на вашия корпоративен уебсайт трябва да бъде да популяризира вашата компания и вашите продукти (кой сте, какво предлагате…), за да направите това, той трябва да бъде изграден оптимално и върху него да се работи, за да стане печеливш във времето. Това ще ви позволи да привлечете нови клиенти и да засилите доверието и лоялността на тези, които вече имате.

Ние можем да постигнем тези цели. Ако обмисляте да създадете своя уебсайт и преди всичко да го направите печеливш, не се колебайте да се свържете с нас в Пловдив.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *