Как да намерите аудиторията си в Google

Как да намерите аудиторията си в Google

Google също така предоставя на собствениците на фирми редица възможности за насочване към конкретни потребители с тяхната реклама.

  • Google Ads(по-рано AdWords) ви позволява да насочвате рекламите си по местоположение и думи за търсене. Трябва да положите някои усилия предварително, за да проучите най-ефективните ключови думи за вашия бизнес. Отделянето на повече време в началото, за да извършите правилно фазата на изследване, може да доведе до наистина звездни резултати за вашия бизнес и ще ви осигури най-добрия ефект за рекламните си пари.
  • Рекламите за местни услуги на Googleса важен инструмент за търговци, техници или тези, които предлагат услуги на собствениците на жилища. Реклами за местни услуги подготвят списък с доставчици на конкретна услуга в определен район (т.е. „техник в Пловдив“). Това поставя вашия бизнес отпред и в центъра на онези собственици на жилища, които се нуждаят непосредствено от услугата, която предоставяте. Вашата информация за контакт е налична и така това е директен начин не само да генерирате потенциален клиент, но и да спечелите нов клиент на място.